Пет протокола за констатирани нарушения и девет издадени акта за транспортиране

...
Пет протокола за констатирани нарушения и девет издадени акта за транспортиране
Коментари Харесай

Полицейска акция край Варна: Заловиха бракониери на дърва


Пет протокола за установени нарушавания и девет издадени акта за превозване на дърва без превозен документ и изчезнала маркировка по дървесината са формирани при полицейска акция във варненското село Синдел в петък. Това оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

По време на интервенцията, лидер на каруца, който е забелязал чиновниците на реда е направил опит да се укрие в гората с транспортното си средство, само че служителите на реда бързо спрели 22-годишния локален гражданин и го задържали за инспекция. Чрез нея се открило, че транспортира нелегално дървен материал - метровки. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, а каруцата е конфискувана от чиновниците на горското стопанство.

43-годишен мъж също от Синдел е бил засечен от полицейските екипи да ръководи бракуван автомобил с регистрационни табели на друго транспортно средство. И по този случай е формирано досъдебно произвеждане.

Акцията е била ориентирана и за определяне на нарушители, оповестени за търсене, и неправоспособни водачи. Проверени са 148 души, 102 автомобила и са открити 31 престъпно проявени мъже. При инспекцията униформените са съставили 9 акта и 12 фиша за пътни нарушавания и един акт по Закона за българските персонални документи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР